Petri Mäkelä Satunnaisia mielipiteitä ja poliittisia piikkejä

Dosentti Bäckman pakotelistalle?

  • Donetskin kansantasavallan tiedottaja, tai ainakin yhtä uskottava viestijä ;)
    Donetskin kansantasavallan tiedottaja, tai ainakin yhtä uskottava viestijä ;)

On esitetty kysymyksiä (myös ulkomailla) pitäisikö "kohudosentti"  Johan Bäckman asettaa pakotelistalle, koska hän toimii "Donetskin kansantasavallan" nimellä toimivan terroristijärjestön virallisena edustajana. Perussuomalaisten Ilpo Heltimoinen otti asian esille Lappeenrannan uutisten jutussa " Jos tilanne eskaloituu, pakoterinkiin pitää lisätä niin Donetskin kansantasavallan edustajia kuin Putinin lähipiiriin kuuluvia ihmisiä. Bäckman edustaa näitä molempia tahoja, Heltimoinen sanoo"

 

Minusta asiassa voitaisiin mennä vieläkin pidemmälle ja tarkastella Bäckmanin mahdollista asettamista syytteeseen terrorismin tukemisesta ja värväämisestä.

 

Linkki Lappeenrannan uutisten juttuun:

http://www.lappeenrannanuutiset.fi/artikkeli/242626-kohudosentti-johan-b...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PetriMkel kuva
Petri Mäkelä

Ei kaikkia kahjoja tarvitse huomioida, mutta ne jotka esiintyvät terroristijärjestön virallisina edustajina pitää käsitellä asianmukaisesti.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Dosentti Bäckmanilta puuttuu ns. katu-uskottavuus. Häntä on vaikea nähdä missään pelottomassa ja uljaassa miesryhmässä vallankumouslippujen liehuessa ja innostuneen kansanjoukon toistaessa rytmikkäästi hänen nimeään.

P.S. Talvisodan aikana eräs Kuusinen- niminen suomalainen perusti jopa oman hallituksen Terijoelle ja julisti olevansa Suomen johtaja. Eihän siitäkään mitään tullut :)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyllähän siitä tuli sikäli, että Neuvostoliitto tunnusti senkin hallituksen, kuten nyt myös tuon Donetskin. Talvisota pitkittyi osittain siksi, että Neuvostoliitto alunperin halusi neuvotella rauhanehdoista Terijoen hallituksen kanssa, jota se piti ainoana laillisena.

Pekka Iiskonmaki

Onko Matalapaineosentti Bäckman vähän sama kuin armeijan ensimmäissä ammunnoissa käytetyt matalapainepatruunat?

Toimituksen poiminnat